Greenlabel Ceviz Yağı 180 ml

4.5/5

Ürün Hakkında Kısa Bilgilendirme İçeriği:

250,00 TL

Bu ürünün stok durumu kritiktir. Bu sebeple ürünü satın almak istiyorsanız mağazamız ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. İletişim: +90 0543 336 2184

10 adet stokta

Stok Kodu: 8683079722183 Kategori:
Marka: Green Label
İçerik: Ceviz Yağı

Ürün Teslim Tarihi: 3-7 iş günü içerisinde sizlere ulaşacaktır. Ürün teslimi için hafta sonları (cumartesi-pazar) ve özel tatil günleri iş sürecine ve teslim sürecine dahil değildir!

Ürün Bilgileri

Greenlabel Ceviz Yağı 180 ml

Ceviz yağı, ceviz çekirdeklerinden soğuk presleme veya ekstraksiyon yöntemleriyle elde edilen doğal bir bitkisel yağdır. Cevizlerin içinde bulunan yağ, özellikle cevizin çekirdeğinin iç kısmında bulunan etli kısımdan ve kabuğundan elde edilir. Bu işlem düşük sıcaklıkta yapılır.

Cilt Bakımı  Ceviz yağı, cilt bakımında kullanılan doğal yağlardan biridir.

Saç Bakımı  Ceviz yağı, saçların tamamında ve saç derisinde kullanılabilir.

Masaj Yağı  Ceviz yağı, masaj yağı olarak kullanılabilir. Cilt üzerinde kayganlık oluşturarak masajın daha rahat ve etkili olmasını sağlayabilir.

Yüz Bakımı  Ceviz yağı, yüz bakımında kullanılabilir.

Mutfakta Kullanımı:  Ceviz yağı, yemeklerde ve salatalarda kullanılabilir. Hafif ve hoş bir ceviz aromasıyla yiyeceklere lezzet katar. Ancak, yüksek ısıda kullanılmamalıdır çünkü; ısıya dayanıklılığı düşüktür.

Bu ürünleride İnceleyebilirsiniz

Sağlığınıza ve yaşam tarzınıza uygun ürünleri bu seçeneklerle keşfedin. Yaren Bitkisel Ürünler, doğanın şifalarını size getiriyor.

Hesap Giriş

ne aramıştınız?

sadece Ürün!

Search