Softto Plus Çay Ağacı Sivilce ve Akne Karşıtı Kil Maskesi

4.5/5

Ürün Hakkında Kısa Bilgilendirme İçeriği:

250,00 TL

Bu ürünün stok durumu kritiktir. Bu sebeple ürünü satın almak istiyorsanız mağazamız ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. İletişim: +90 0543 336 2184
Stok Kodu: 8680540171693 Kategori:
Marka: Softto Plus
İçerik: Çay Ağacı

Ürün Teslim Tarihi: 3-7 iş günü içerisinde sizlere ulaşacaktır. Ürün teslimi için hafta sonları (cumartesi-pazar) ve özel tatil günleri iş sürecine ve teslim sürecine dahil değildir!

Ürün Bilgileri

Softto Plus Çay Ağacı Sivilce ve Akne Karşıtı Kil Maskesi
  • İçeriğindeki Tea Tree oil, Okaliptüs, nar ekstratı ve beta glutan sayesinde ciltte sivilce, akne oluşmasını sağlayan bakterilerin yaşamasını engellemeye, kızarıklıkların azalmasına destek olur,cilt lekelerinin azalmasına yardımcıdır. Aşırı yağlanmayı önlemeye yardımcıdır. Yağ dengesini oluşturmaya yardımcıdır. İçeriğindeki doğal kil sayesinde ciltteki fazla yağların emilmesine, gözeneklerdeki kalıntıların temizlenmesine destek olur. Sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt görünümünü destekler.

    KULLANIMI: Temizlenmiş yüz bölgesine dudak ve göz çevresi hariç boş kalacak şekilde ince bir tabaka halinde uygulayın. 10-15 Dakika bekleyin. Kuruyan maskeyi ılık suyla durulayın Haftada 1 ya da 2 kez uygulamanız tavsiye edilir.

Hesap Giriş

ne aramıştınız?

sadece Ürün!

Search